El Taller

L’ATELIER

L’Atelier és un petit taller on pots aprendre a cosir, brodar, però també pots xerrar, fer amistats, desconnectar i deixar volar la imaginació. Però sobretot, acollidor perquè et sentis a gust, com a casa.

COSTURA CREATIVA

A l’Atelier fem classes de costura creativa de 2 hores setmanals. En aquestes classes s’aprenen les tècniques bàsiques de costura, s’aprèn a treballar amb patrons, a cosir amb la màquina plana i overlock i trucs de costura en general. Però sobretot, es busca potenciar la creativitat de cada persona, el reciclatge i la identitat pròpia de cadascú a través del món de les teles.

BRODAT A MÀ

També fem classes de brodat a mà de 1,5 hores setmanals. En aquestes classes s’aprenen les puntades bàsiques de brodat i els materials a utilitzar. I es potencia la creativitat a través de projectes inidividualitzats.

MONOGRÀFICS

A L’Atelier impartim diferents tipus de monogràfics i tallers, dels quals sortiràs amb una peça acabada.

BOTIGA

Estem especialitzats en roba de punt. A l’Atelier trobaràs teles úniques de samarreta, dessuadora, softshell, french terry i punys. Amb els estampats més innovadors i teles certificades oekotex. També podràs escollir teles tipus patchwork, texà, lonetes, polar i rus.

FLEXIBILITAT

Som flexibles i sempre ens intentem adaptar a les vostres necessitats.